Prenos datoteke / File transfer CATALOGUE-SESA-SYSTEMS_ENG.pdfS klikom na zgornji gumb bo povezava do kataloga avtomatično poslana na vaš e-mail.
The link will be automatically sent on your e-mail.

Zahvaljujemo se vam za prevzem datoteke CATALOGUE-SESA-SYSTEMS_ENG.pdf.
Thank you for downloading a file CATALOGUE-SESA-SYSTEMS_ENG.pdf

Podatki o prenosih se beležijo.
File transfers are recorded.

PRIVOLITEV
S klikom na “Potrjujem” dajem upravljavcu osebnih podatkov, DEMETRA Lean Way d.o.o., Bela Cerkev 9, 8220 Šmarješke Toplice, privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov in sicer elektronskega naslova, za obveščanje po elektronski pošti.
Upravljavec zagotavlja, da se bodo podatki obdelovali le za namene, opredeljene v soglasju za obdelavo.

PREKLIC PRIVOLITVE
Seznanjen sem z možnostjo, da lahko privolitev kadarkoli delno ali v celoti prekličem oziroma spremenim, kar lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na DEMETRA Lean Way d.o.o., Bela Cerkev 9, 8220 Šmarješke Toplice ali na e-naslov: info@demetra-leanway.com.
DEMETRA Lean Way d.o.o., bo z obdelavo osebnih podatkov, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehala takoj po prejemu preklica privolitve.

PRAVNO OBVESTILO
Posameznik ima pravico do dostopa, prenosa, preklica soglasja, dopolnitve, popravka, blokiranja oz. omejitve obdelave, pravico do ugovora obdelovanju in pravico do izbrisa svojih osebnih podatkov.
Posameznik lahko privolitev kadar koli prekliče.
Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica, niti ne vpliva na nadaljnjo obdelavo podatkov, katerih obdelavo določa zakon.
Posameznik ima pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu, če meni, da obdelava osebnih podatkov krši določila na področju varstva osebnih podatkov.
Za uveljavljanje pravic se lahko posameznik s pisno izjavo obrne na naslov DEMETRA Lean Way d.o.o., Bela Cerkev 9, 8220 Šmarješke Toplice.